picture4-26006
picture-26005
picture3-26007

Geschenken

Verjaardag, Vader/Moederdag, bedankje voor de juf, huwelijk of gewoon zomaar. In de winkel staan altijd leuke voorbeeld pakketjes klaar. Maar u kunt natuurlijk ook zelf een cadeau samenstellen.

Cadeau kaart

Als u er echt niet uitkomt hebben we in de winkel mooie Cadeau kaarten voor ieder gewenst bedrag.

Kerstpakketten en relatiegeschenken

Wij leveren relatiegeschenken en kerstpakketten aan particulieren en bedrijven. Naast het woonhuis staat een grote schuur met een koelcel. Al naar gelang de vraag en de drukte werkt de hele familie hier gezellig mee. We verpakken de pakketten in manden, dozen of in doorzichtig folie met een feestelijke strik. In overleg met Richard van Klink stelt u uw pakket samen. U kunt kiezen uit (vers)producten die wij in ons assortiment hebben, eventueel aangevuld met non-food artikelen. Alle harde kaas vacumeren we. De kaas blijft op deze manier ook buiten de koeling enkele weken goed.
In overleg kunnen wij de pakketten bezorgen.

Meenemen naar het buitenland

Veel klanten willen hun favoriete kaas meenemen op vakantie. Sommigen hebben familie of vrienden in het buitenland wonen die zitten te snakken naar een eerlijk stuk Hollandse kaas.Binnen Europa en Amerika mag je gevacumeerde kaas tot een maximum van 5 kilo in de koffer meenemen. Van andere klanten weten we dat een vacuĆ¼mverpakt stuk kaas zonder probleem mee gaat naar Zuid-Amerika, Afrika of IndonesiĆ« en Thailand.Aan een aantal klanten sturen wegevacumeerde stukken kaas per post naar hun woon/vakantie adres in het buitenland. Die service leveren we ook graag.Informeer gerust naar de mogelijkheden.