picture4-26006
picture-26005
picture3-26007
1kadotoren

Kerstpakketten en relatiegeschenken


Wij leveren relatiegeschenken en kerstpakketten in iedere prijsklasse aan zowel bedrijven als particulieren. We verpakken de pakketten in manden, dozen of in doorzichtig folie met een feestelijke strik. In overleg met Richard van Klink stelt u uw pakket samen. U kunt kiezen uit (vers)producten die wij in ons assortiment hebben, eventueel aangevuld met non-food artikelen. Alle harde kaas vacumeren we. De kaas blijft op deze manier ook buiten de koeling enkele weken goed. In overleg kunnen wij de pakketten bezorgen.


Kiest u voor een standaard pakket, wilt u produkten toevoegen of iets aan de samenstelling veranderen? In overleg kunnen we altijd maatwerk bieden. Stuur een mail naar de winkel of neem telefonisch contact op en u weet binnen een dag wat de mogelijkheden zijn. 


HIERONDER ZIET U EEN AANTAL VOORBEELD PAKKETTEN!

Bestel uw pakketten tijdig, het kan voorkomen dat sommige produkten niet meer leverbaar zijn. In overleg kunt u ook kiezen om het pakket in een dichte doos te laten verpakken, zo zijn de pakketten makkelijk stapelbaar.

*Prijzen onder voorbehoud en inclusief BTW.


Lekker lokaal kerstshoppen

Komt u er nu helemaal niet uit? Samen met boekhandel Veenerick organiseren we 'Kerstshoppen voor medewerkers'

U kunt als ondernemer uw team zelf laten shoppen tijdens een extra gezellige 'private' kerstkoopavond, De shoppers kunnen afrekenen met speciale kerstmunten (U bepaalt dan zelf welk bedrag aan munten uw team per persoon mag besteden).

Voor meer informatie kunt u mailen naar KERSTSHOPPEN@VEENERICK.NL