Wij heten u van harte welkom in de winkel

Richard van Klink

"Ik werk inmiddels al meer dan 35 jaar in de kaasbranche en nog steeds gaat het niet vervelen. Het belangrijkste is om kwaliteit en prijsverhouding optimaal in balans te houden. Dat kan door altijd alert te blijven in de markt. Ik ben vaak op zoek naar mooie partijen kaas, de verborgen parels waarmee we onze klanten kunnen verrassen. Daar word ik blij van."

Jelle van Klink

"Na mijn HBO-studie heb ik een 'kort uitstapje' gemaakt, maar uiteindelijk ervoor gekozen om, samen met mijn ouders dit mooie bedrijf voort te zetten. Samen met mijn vader ben ik verantwoordelijk voor o.a. de in- en verkoopstrategie. Het leukste is om nieuwe kazen te keuren en te proeven. In 2025 heb ik de opleiding tot kaaskeurmeester afgerond en ben daarmee de jongste keurmeester van Nederland."

Silvia van Velzen

"Een paar jaar geleden heb ik tijdens mijn vakantie Italie, een 'kaaskathedraal' in de omgeving van Parma bezocht. Hier worden de echte Parmezaanse kazen minimaal 12 maanden gerijpt, maar vaak langer, voordat ze officieel het keurmerk Parmigiano Reggiano mogen dragen. Nooit gebruik ik meer andere kaas over mijn Italiaanse pasta dan deze koning der kazen."

Sandra van der Meer

"We hebben zoveel soorten kaas in de winkel… Ik snap dat klanten soms niet kunnen kiezen. Ik help ze daar graag bij door de juiste vragen te stellen. Bij welke gelegen wordt de kaas gegeten? Bij de borrel, op de pizza, bij de lunch, als dessert? Of worden de kazen gesmolten in de fondue…? Dan adviseer ik onze versgemalen Alpenkazenfondue. Zoooo lekker en het kan eigenlijk niet mislukken."

Olga van Klink

"Met mijn achtergrond als grafisch vormgeefster ben ik verantwoordelijk voor het uiterlijk van de winkel en alle communicatie. Als mede-initiatiefneemster van de Boer-en-kaas fietsroute ben ik vaak op de kaasboerderijen geweest. Daar vind je ambacht, passie en liefde… Met zoveel variatie smaakt je broodje kaas nooit hetzelfde."

Leonieke van der Zee

"Ik hou van koken, nieuwe dingen uitproberen en met vrienden gezellig tafelen en genieten. Kaas is een van mijn favoriete ingrediënten, daar maak je alles lekker mee. Ik geef er ook altijd mijn eigen draai aan. In plaats van ‘gewone roombrie’ verdwijnt er vaak een iets pittigere kaas in het gerecht."

Liza van Schaik

"De afgelopen jaren heb ik met veel plezier gewerkt als gastvrouw in een toprestaurant. Daar ontdekte ik mijn passie voor pure ingrediënten, ambachtelijke producten en creatieve combinaties. Vooral buitenlandse kazen hebben mijn hart veroverd en in 2023 heb ik met succes mijn buitenlandsekaas-opleiding afgerond. Voor een bijzondere kaas, gecombineerd met een perfect passend glas wijn, mag je me altijd wakker maken."

Danica Krijger

"Naast mijn opleiding werk ik sinds september 2024 elke zaterdag bij De Kaaswereld. Mijn taken zijn onder andere het snijden en verpakken van producten en het helpen en adviseren van klanten. Het leukste is om mooie cadeau's te maken waar mensen blij van worden. Naast kaas verkopen we nog veel meer lekkere dingen, zoals heerlijke Italiaanse koekjes; mijn favoriet!"