WIJN & KAAS Thuisproeverij

In het Corona jaar 2020 zijn we gestart met het ontwikkelen van een KAAS & WIJN Thuisproeverij. Deze werd met veel enthousiasme ontvangen.
Daarom zijn we ook in 2021 doorgegaan met het samenstellen van verschillende thuisproeverijen! Laat u door ons verrassen met mooie wijnen en bijpassende kazen. Wijn en kaas die u misschien zelf niet zo snel zou kiezen, omdat het toch 'veiliger' is om de bekende keuze te maken. Maar er zijn nog zoveel fantastische kazen en geweldige wijnen te proeven...
Alle stappen staan goed omschreven, rest u alleen nog te zorgen voor goed gezelschap voor een heerlijke proeverij met elkaar!


Impressie van WIJN&KAAS Thuisproeverij


De WIJN&KAAS Proeverij bestaat uit:

• 6 flessen verschillende wijnen (3 wit/3 rood)
• 6 bijpassende kazen
• Stappenplan
• Aromawiel
• Kaas en wijn omschrijvingen
• 6 Proefformulieren

Kosten: € 65,-
Graag minimaal 1 dag van te voren bestellen, z
odat we de tijd hebben om alle kazen vers voor u af te snijden en alles met zorg klaar te zetten.


Stuur een mail ovv WIJN&KAAS Proeverij

KAAS & WIJN PROEVERIJ bij VAN WAL = UITVERKOCHT!!

Dit najaar organiseren we onze jaarlijkse KAAS & WIJN Avond op donderdag 25 november 2021 in de 'Van Wal Kas'. We hebben deze locatie bewust gekozen vanwege de geweldige ambiance en ruimtelijke opzet. Deze avond staan er ruim 30 verschillende wijn en 15 verschillende kazen klaar om te worden geproefd. Bij binnenkomst krijgt u een proefglas, proefformulieren en een heerlijk glaasje cava om de smaakpapillen alvast te prikkelen. U bepaalt zelf in welke volgorde u wilt proeven. U kunt proefnotities maken zodat u alles later nog eens terug kunt lezen. Natuurlijk loopt er deze avond een vinoloog rond om al uw vragen over de wijnen te beantwoorden. Het team van de kaaswereld staat voor u klaar om antwoord te geven op alle kaasraadsels. Op deze avond staat het proeven en ontdekken van heerlijke smaken, in een ontspannen en gezellige ambiance, centraal.

Graag verwelkomen we u 25 november 2021 in de Van Wal Kas, Zuideinde 99 in Roelofarendsveen. Tijd: 20.00 tot 22.30 uur, inloop vanaf 19.30 uur. 
PS  We hanteren de geldende Corona regels voor de horeca
Kom indien mogelijk op de fiets i.v.m. beperkte parkeerruimte voor de auto

  
 
 
 
E-mailen
Bellen
Instagram