Noten en zuidvruchten
Wij branden onze noten zelf in de winkel, zo zijn én blijven ze altijd vers! U kunt kiezen uit diverse mixen, gezouten, ongezouten of met kruiden. We verkopen ook alle noten rauw. De rauwe noten zijn puur en onbehandeld, ze bevatten de maximale hoeveelheid vitaminen, mineralen, antioxidant en gezonde vetten. Ideaal dus voor mensen die bewust op hun voeding letten.

Olijven en tapenade
Olijven, tapenade en verse kruidenkaas-dips maken ons assortiment compleet. Van knoflookolijf tot zongedroogde tomaatjes, van verse pesto tot gevulde peppadew, van kaas/pesto tapenade tot tapenade tricolore… Dit mag niet ontbreken als u echt mediterraans wilt genieten.

Wijn
Ons assortiment is met zorg samengesteld.
De lekkerste wijnen uit alle windstreken met de beste prijs/kwaliteit verhouding én vast in het assortiment. 
Ieder najaar organiseren wij een wijn-&kaas proeverij in café de haven in Roelofarendsveen. In de winkel en via fb houden wij u daarvan op de hoogte.

LEES MEER over onze Wijn en Kaas Proeverij


Speciaal bier
Een uit de hand gelopen liefhebberij van eigenaar Richard. Wij verkopen uitsluitend bier van kleine brouwerijen uit onze regio, o.a. Leiden, Hillegom en Nieuw-Vennep. Helemaal trots zijn we op ons ‘eigen’ bier uit Roelofarendsveen van ‘t Veens Brouwhuys. 
Elk jaar beginnen wij in januari goed met een bier&kaas proeffestijn, i.s.m. ‘t Veen in Roelofarendsveen. In de winkel en via FB houden wij u daarvan op de hoogte. 

Gedroogde worsten
Onze (h)eerlijke authentieke worsten van Montagnel komen uit de Franse Auvergne en de Spaanse Pyreneeën. In beide gebieden heerst een microklimaat, met een zéér lage luchtvochtigheid; sublieme omstandigheden voor het droogproces en het cultiveringsproces van de worsten. De worsten zijn 4 tot 6 maanden houdbaar op kamertemperatuur. Snijd de worsten altijd in dunne plakjes want dan komt de smaak het beste tot zijn recht. 

Chocolade en luxe bonbons
Naast verschillende chocolade-noten hebben ook de luxe bonbons van Rojé bonbons exclusief uit Leimuiden de weg naar De Kaaswereld gevonden. Bij het maken van de lekkerste bonbons gebruikt Rojé in hun producten uitsluitend fairtrade chocolade. 

 

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Instagram